1
2
3
4
Entrants i tapes per compartir
Carpaccio de carbassó amb oli de fruits secs, tomàquets confitats i olivada
Vittello tonnat de vedella ecològica estil del Piemont
Gravlax escandinau de salmó amb llimona i mantega de curri coco
Matrimoni de Roses anxoves i seitons en vinagre amb pa de coca
Stracciella amb anguila fumada
Brioix de galta de porc ibèric amb bolets
Burrata catalana de Mas Guri amb textures de tomàquet i pesto suau
Vieires a la planxa, papada a baixa temperatura i crema de patata
Croquetes casolanes (unitat)
Flor de carxofa confitada amb pernil d'ànec i oli de tòfona
Calamars fins a l'andalusa amb maionesa de llima - llimona
Tripes casolanes amb xoriço
Pa "BAO" amb papada porc Ral D'Avinyó, ceba adobada i romesco casolà
Crema tèbia de patata amb bolets confitats i ou de Sant Llorenç de la Muga
Pasta
Raviolis de foie d'ànec de l'Empordà amb salsa de bolets
Pasta italiana a la bolonyesa de l'àvia
Caneló de pollastre, foie i tòfona
Tramussos
Api
Cacauet
Crustacis
Fruits de pela
Gluten
Ous
Lactis
Molluscs
Mostassa
Peix
Sèsam
Sulfits
Soia
Menú Can Cervera